U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Holistic Pulsing

 

Holistic Pulsing is een respectvolle behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Door het pulsen van het lichaam in een speciaal op de persoon afgestemd ritme, wordt vanaf het eerste moment het hele lichaam in een stromende, golvende beweging gebracht. De ritmische pulsen variëren op speelse wijze van heel klein naar groter en kunnen gecombineerd worden met rollende en strekkende bewegingen.

 

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust en gaat zich ontspannen. De continuïteit van de pulsen geeft degene die gepulst wordt de mogelijkheid zicht aan deze stromende golfbewegingen over te geven. De spanningen kunnen op steeds dieper niveau losgelaten worden, het lichaam opent zich en kan steeds meer de stroming, de golfbeweging en het genieten toelaten.

 

Vanuit deze ontspanning kan men zich meer bewust worden van het eigen lichaam. Daar waar de bewegingen niet meer als prettig ervaren worden, ligt de grens. Holstic Pulsing creëert mede door de zorgvuldigheid een veilige omgeving waarin je steeds dichter bij jezelf kunt komen en je eigen grenzen gaat ervaren.

 

Naast het heel specifieke ritme van Holstic Pulsing en het gevoel van veiligheid en zachtheid, speelt water een grote rol. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. De grote kracht van water is het vermogen om overal in het lichaam zijn weg te vinden. Tijdens een sessie worden door het ritme en de stromende bewegingen de vloeistoffen in beweging gebracht, hierdoor worden alle lagen in ons geraakt en tot een harmonisch geheel geïntegreerd.

 

De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Het is dan ook belangrijk om na een sessie de tijd te nemen om te blijven liggen en na te voelen. Sommige mensen voelen de nawerking nog enkele dagen.

 

Holistic Pulsing kan bij vrijwel iedereen toegepast worden, een sessie zal nergens pijnlijk zijn. Een sessie duurt ongeveer een uur en je ligt hierbij gekleed op een behandeltafel.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?